Кикс “Predator Crest, blue”

60 ден

– Цена за едно парче
– Висока компатибилност
– Ја зголемува издржливоста на капицата
– Апликација за рамномерна покриеност
– Идеален кикс за комерцијална употреба/клубови
– Форма на коцка
– Боја: сина
Шифра: 1606