Кикс “Kamui ROKU, Sky-Blue”

1,800 ден

– Подобрена прецизност
– Поголема конзистентност
– Зголемен моќност посебно при удари кои бараат поголем спин
– Помалку нечистотија
– Подолг век на траење
– Боја: небесно сина (sky-blue)
Шифра:1619