Кикс “Kamui ROKU, forest green”

1,800 ден

– Подобрена прецизност
– Поголема конзистентност
– Зголемен моќност посебно при удари кои бараат поголем спин
– Помалку нечистотија
– Подолг век на траење
– Боја: нијанса на светло блага зелена (forest green)
Шифра: 1601