Кикс “Kamui KAGEKI”

1,900 ден

Името „Кагеки“ на јапонски значи „екстремен“, а оваа креда го исполнува своето име обезбедувајќи ниво на удар што ги надминува сите други. Кредата Kageki нуди ново ниво на контрола, обезбедувајќи ја потребната самодоверба за да ги постигнете најтешките и најважните удари. Оваа креда е тајно оружје за играчите кои сакаат да ја подигнат својата игра на следното ниво. Неговата напредна формула обезбедува супериорно држење, дури и распространето на врвот оставајќи помалку траги на топката.
– Подобрена точност
– Поголема конзистентност
– Помалку нечистотија
– Подолг век на креда на врвот
Шифра:1630