Билјард штека “Predator Aspire 1-2”

32,300 ден

Серијата “Predator Aspire” е создадена со едноставна конструкција на јадрото и доаѓаат во комбинација со ексклузивната “Predator One” технологија на ниска односно занемарлива дефлексија на “shaft” -от (LOW DEFLECTION TEHNOLOGY).
Најновиот член на “shaft” – ови од “Predator”, “PREDATOR ONE”, е развиен со користење на две густини на материјал од најцврсто дрво од јавор. Со таа технологија се создава и посебна глазура или пена која освен што обезбедува сигурност во ударот со невероватна точност дава и посебна естетика или сјај на самата штека.
Препорачана од најголемите професионални играчи на билјард.

– Црно обоена дрвена облога на задниот дел или (butt)
– Рачно изработени дрвени прстени на задниот дел
– “Zebra” технологија за екстра стабилност и тежина
– Издолжено капаче или (rubber bumper), со логото на “Predator” и “Aspire”
– “Uni Loc mini radial”
– Стандардна тежина за “Predator”
– Капица “Predator Victory M”, 12,55мм

Шифра: 1464