Билјард штека “Predator Air 2 Jump”

23,500 ден

Користи градежни техники за намалување на тежината со висока јачина, вклучително и задниот дел од штеката кој е засилен со јаглеродни влакна.
Вклучува 3 парчиња и обезбедува оптимална должина за кратки и долги скокови подеднакво, со само едно брзо вртење на спојката Uni-Loc Quick Release.
Капицата е изработена од екстра цврсти јаглеродни влакна од фенол кои овозможуваат најдобра можна контрола на траекторијата и центрифугата. Со тоа може да се испорача уште поголема прецизност со додавање на тежина преку соодветни тегови, а овозможено преку прилагодливиот систем за тежина.

– Фенол со капица од карбонски влакна, 13,75 mm
– Должина: 74cm
– Мини-радиал
– Должина на 2 парчиња: 102cm
– Должина на 3 парчиња: 120cm
Uni-Loc® спој за брзо ослободување
Тежина: 285gr
Шифра: 1242