Билјард штека “Mezz ASTR-231”

63,000 ден

– ASTR серијата се одликува со технологија на засилено и зајакнато јадро
– Елегантен дизајн со сребрени црно бели прстени
– “Joint” : United (иновативен на Mezz)
– Shaft: Сигма (WX-Σ), стандард должина 29инчи
– Капица: Камуи (S) , 12.5мм
– Грип/зафат: ирски лен
– Заден дел(butt) : Розово дрво, слонова коска
– Најпрофесионални перформанси

Шифра: 1648