Билјард штека “Fury Stinger 5”

9,200 ден

– Нова серија од “Fury”
– Непобедлив однос цена/перформанси
– Одличен дизајн и комбинација на бои
– Врвен квалитет
– Материјал: Рачно, примерно обработено јаворово дрво
– Првокласна повеќе слојна 12.7мм кожна капица
– Ферула изработена од синтетички влакна и премачкана со глазура за заштита од гребење
– Нерѓосувачки челик со сребрени прстени

Шифра: 1538