Билјард штека “Fury Jump JPW-1”

5,000 ден

– Ефикасна контрола, сигурна прецизност
– Тврдо јаворово дрво
– Обложена со заштитен лак
– Капица специјално изработена стакло-пластика модел G10, 14мм
– Црна фенолик ферула
– Должина: 105 см

Шифра: 1268