Билјард штека “EarthLite Tournament 205”

3,300 ден

– Изработена од дрво од јавор
– Повеќеслојна 13мм кожна капица
– Обвиткана со ленен конец на задниот дел од штеката
– Одличен дизајн
– Прстени од нерѓосувачки челик
– Премачкана со лак за заштита

Шифра: 1598