Билјард штека “Cuetec Cobra C-4”

9,400 ден

– Динамичен атрактивен дизајн
– Најнова генерација на Cuetec
– Поликарбонатна ферула, премачкана со лак отпорен на гребење
– Црн велтекс зафат
– Нерѓосувачки челик кој ги спојува горниот со долниот дел од штеката
– “SST” shaft, изработен од дрво од јавор
– 13мм кожна капица
– Должина 148см

Шифра: 1419