Билјард штека “Cuetec CMF-4”

3,100 ден 2,790 ден

– Премачкана со посебна двослојна глазура, која овозможува заштита од гребење и удари
– Изработена од цврсто дрво од јавор
– Металик изглед на долниот дел
– Цврста поликарбонантна ферула
– 13мм повеќеслојна кожна капица
– “Veltex” грип
– Должина 147см

Шифра: 1341

Out of stock