Билјард штека “Cuetec AVID Era”

19,500 ден

– Изработена од дрво од јавор, специјално сушен во печка
– Најнова технологија на грипот или “but” со најниско отклонување на вибрации
– Челична “спојка”, со уникатни стаклени компоненти
– Ултра атрактивен дизајн
– Запечатен премиум А квалитет, кој обезбедува врвни перформанси
– Грипот е обложен со ленен конец, посебно ткаен за потребите на Avid Era
– 12,75мм Tiger Everest ламинирана кожна капица
– Штитници на навојот

Шифра: 1420