Билјард штека “Crush Break Jump”

7,000 ден

– Троделна штека за скокање и разбивање
– Изработена од многу тврдо јавово дрво, со исклучително цврсто јадро, кое е добро прилагодено за силни и моќни удари
– Црна специјална капица која обезбедува оптимален пренос на енергијата во комбинација со висока контрола
– Ирска ленена обвивка
– Спој за брзо ослободување
– Заштитници за зглобовите
– Вкупна должина 147 cm
Шифра: 1608