Билјард штека “Classic WE-01”

3,600 ден

– Изработена од јаворово дрво
– Професионална изработка
– Модерен дизајн
– Квалитетна капица 13мм
– Премачкана со заштитен лак
– Должина 147см

– Синтетички грип против потење на раката

Шифра: 1433