Билјард штека “Classic T8-Series CT8-5”

4,600 ден

– Изработена од селектирано дрво од јавор
– 13мм леплива кожна капица
– Ленен конец на задниот дел од штеката
– Најнов дизајн со посебни орнаменти
– Никел сребрени прстени
– Должина 147см

Шифра: 1502