Билјард штека “Classic Strike Q4”

3,700 ден

– Врвен модерен дизајн
– Модел 2021
– Изработена од дрво од јавор
– Премачкана со лак за заштита од надворешни влијанија
– Одлични перформанси
– Кожна црна 13мм капица
– Црн зафат (grip) изработен од синтетичка кожа
– Боја: сјајно бела
– Тежина 560гр.
– Должина 147см

Шифра: 1383