Билјард штека “Classic Cobra MAK-3”

3,000 ден

-Изработена од јаворово дрво
-Сина капица 13мм
-“Implex Joint”
-Штраф од нерѓосувачки челик
-Декоративни елементи на задниот дел

Шифра: 1218