Билјард штека “Classic Champion A-6”

3,600 ден

– Одличен дизајн со врвни перформанси
– Изработена од канадско дрво, специјално обработено
– Обвиткан со црно бел ленен конец
– 13мм кожна капица
– Должина 147см

Шифра: 1589