Футрола за снукер штека “Cue Box Case Thunder, silver grain”

3,350 ден

– 3 отвори/кутии со димензии
1 x 122см, 1 x 78 см, 1 x 42 см.
– Отпорна на надворешни влијанија
– Површина отпорна на гребење
– Рачка за носење
– Должина 125 см

Шифра: 1104