Хокеј ” Dybior Wizard”

26,800 ден

– Изработен од метал и пластика
– Стабилна конструкција
– Одличен дизајн со врвен квалитет
– Хромирани ногари со посебни тегови за одржливост со додатоци за нивелација
– Бројачи за поени
– Вклучени додатоци
– Надворешна димензија: 183 x 91 x 81см

Out of stock