Хокеј “Dybior Rider”

14,900 ден

– Одличен за домашна употреба
– Моќен вентилатор (дувалка)
– Лесен за манипулација, заштеда на простор
– Бројачи на резултат
– Во сетот се вклучени и две играчки конзоли и еден пак (плочка за играње)
– Лесен, брз и едноставен начин на монтажа
– Простор за играње: 149 x 73цм
– Димензии на таблата: 150 x 75 x 86цм
– Тежина: 25кг
– Неопходно е непојување од 230V