Хокеј “Dybior Blizzard”

48,300 ден

– Изработен од цврсто масивно дрво
– Премиум квалитет
– Стабилна конструкција
– Големо поле за играње, широк комфорт за најмногу 4 играчи
– Можност за нивелација на ногарите
– Моќен вентилатор (дувалка)
– Брза и едноставна монтажа
– Во цената е вклучен комплет сет за играње за 4ца играчи
– За нормална работа неопходно е да биде приклучен во струја
– Димензија на полето за играње: 212 x 107см
– Надворешна димензија: 244 x 123 x 81см
– Спакувана во еден картон со димензии: 250 x 128 x 17см
– Тежина: 97кг
Во цената е вклучен превозот.