Футрола за билјард штеки “Case, Predator Roadline Black-White, 3×5”

15,900 ден

– Изработена од најквалитетни ултра-винилни компоненти
– Двојна заштитна конструкција
– Мрежест џеб за додатоци
– Специјален џеб изработен од посебен материјал за кикс
– Стилски орнаменти со логото на “Predator”
– Каиш за на рамо
– Рачка за транспорт
– 3/5 прегради за штеки
– Тежина: 1,43кг
– Димензии на џепот: 10,8 x 53,34 x 3,81см
– Боја: црно-бела

Шифра: 1463