Фудбалче “Dybior Titan”

21,700 ден

– Наменето за домашна употреба
– Телескопски шипки со дијаметар 16мм
– Механички бројач за резултат
– Изработено од алуминиум и ламинирано дрво
– Вклучени топчиња
– Димензии: 141 x 73 x 87
– Поле за играње: 119 x 68
– Спакуван во еден картон: 150 x 79 x 21
– Тежина: 72,5 кг

Out of stock