Фудбалче “Dybior Rialto”

17,600 ден

– Наменето за домашна употреба
– Телескопски шипки со дијаметар 16мм
– Механички бројач за резултат
– Изработено од алуминиум и ламинирано дрво
– Вклучени топчиња
– Димензии: 141 x 73 x 82
– Поле за играње: 119 x 68
– Спакуван во еден картон: 151 x 77 x 16
– Тежина: 56кг

Out of stock