Фудбалче “Dybior Magic”

16,900 ден

– Наменето за домашна употреба
– Телескопски шипки со дијаметар 16мм
– По 4 рачки од играч
– Механички бројач за резултат
– Изработено од алуминиум и ламинирано дрво
– Вклучени топчиња
– Димензии: 138 x 74 x 87
– Поле за играње: 118 x 67
– Спакуван во еден картон: 143 x 77 x 26
– Тежина: 46кг

Out of stock