Фудбалче “Dybior Champion Delux, pine”

31,200 ден

– Наменето за домашна и комерцијална употреба
– Дизајн од дрво
– Високо квалитетна табла (терен) отпорна од гребење
– Дрвени ногари придружени од метални шипки во боја на хром со гумен завршеток, кои обезбедуваат голема стабилност
– Посебни тегчиња на подножјето на секој играч кои овозможуваат поголема јачина при ударот
– Телескопски шипки со дијаметар 16мм, со дрвени рачки
– По 4 рачки од играч
– Механички бројач за резултат
– Изработено од алуминиум и ламинирано дрво
– Вклучени топчиња
– Димензии: 140 x 74 x 86
– Поле за играње: 118 x 68
– Спакуван во еден картон: 143 x 78 x 40
– Тежина: 66кг
Добивате упатство за монтажа на фудбалчето, во спротивно доколку инсталацијата е на наш терет се доплаќа од 4.000 ден во зависност од местото каде истото треба да се монтира.