Триаголник за местење топки, билјард

670 ден

-Професионален триаголник за стандард билјард топки (57,2мм)
-Боја: црна
-Со едноставно притискање на триаголникот се добива посакуваниот ефект, максимална потисна сила и перфектно залепени топки.

Шифра: 1170

Category: