Топки за карамбол “Aramith”

6,000 ден

– Најпрецизна калибрација на секоја топка
– Највисоко ниво на конзистентност
– Професионален сет, кој се користи на највисоко ниво на натпревари
– Безкомпромисен квалитет
– Зацврстена сјајна глазура и фенолна смола со висока густина која допринесува за исклучителна отпорност од гребење
– Дијаметар 61.5мм

Шифра: 1446