Топка бела “Aramith Premier”, 57,2 мм

600 ден

– Aramith” стандард за квалитет
-Изработени од фенолна смола и полиестер (одлична комбинација за долг  рок на употреба)
– Минимален додаток во тежина
– Високо квалитетни стандарди и тоа по 8 критериуми:густина, рамнотежа, дијаметар, заобленост, боја, сјајност, цврстина и тежина

Шифра: 1043