Средство за чистење чоја

1,250 ден

– Течност за заштита на платно/чоја базиран на формула со нано технологија
– Создава заштитна обвивка и не дозволува било каква течност, кикс и сл. да се задржат на платното
– Целосно биоразградлив без растворувач
– 500ml

Шифра: 1290