Спунт за билјард маса 9фт “Master Pro”

15,800 ден

– Master Pro K-55
– Должина 122см
– 6 парчиња
– Одобрен и препорачан од страна на EPBF
– Технички спецификации по највисоки стандарди

Пред да се изврши нарачката информирајте се за достапноста на производот