Ракавица “Poison Como” зелено-црна

1,300 ден

Новите модели на “Poison” ракавиците обезбедуваат исклучително мазна и ниска површина на триење.
Изработена од ултра сува ликра, со подлога која не се лизга.
Стилски и удобна, со одличен дизајн.

Шифра: 1287 (S/M), 1288 (L/XL)

Category: