Продолжеток за билјард штека “Fury”

2,500 ден

– Изработен од поликарбонат, со посебен метален додаток
– Вклучен и “бампер” – гума/навој 19.2мм, кој е комаптибилен со сите штеки од брендот “Fury”
– Должина 18цм со можност за извлекување на дополнителни 7,5 цм, што го прави посебно функционален
– “True loc” технологија за брзо поставување

Шифра: 1367