Пренослив држач за штеки

800 ден

-Изработен од тешко метално јадро покриено со композитна пенлива пена, која не се лизга
-Лесно пренослив
-Димензии: 11,5 цм x 9,5 цм x 3,5 цм
-Тежина: 435 гр.

Шифра: 1180