Пинг понг маса “STIGA ALL SEASONS”

100,800 ден

– препорачана за внатрешна и за надворешна употреба
– врвен стилски дизајн
– систем “Compact”, кој овозможува лесно, безбедно и едноставно преклопување
– специјално изработена табла премачкана со меламинска смола која е исклучително отпорна на надворешни влијанија
– мрежата е вклучена во пакетот
– произведена во Германија по европски стандард: EN 14468-1
– профил на рамка (L-50mm), кој се карактеризира со висока стабилност, боја мат сиво-црна
– четири двојни тркала со дијаметар од 128мм
– посебни прегради за складирање на палките и топчињата
– прилагодливи ногарки за висина до 30мм
– “паметниот рачен систем” обезбедува безбедно заклучување на масата
– димензии: 274 x 152,5 x 76 см (стандардна натпреварувачка димензија)
– Тежина: 60кг