Пинг понг маса “STIGA Action roller”

35,000 ден

– Препорачано за внатрешна употреба
– Произведена во Германија
– Фибер плоча со дебелина од 16мм, изработена од специјализирани влакна кои овизможуваат совршено отскокнување на топчето
– Прилагодени тркала кои имаат функција за непречена манипулација со масата, во случај кога истата не се користи
– Посебен дел за чување и складирање на палките и топчињата
– Едноставна и практична за преклопување и монтажа
– Димензии: 274 x 152,5 x 76 см
– Тежина: 70кг
– Боја: сина
– Во цената е вклучен и превоз до Вашата адреса