Пинг понг маса “Sponeta S3-47i”

31,900 ден

– препорачана за внатрешна употреба
– не е отпорна на атмосферски влијанија (сонце, дожд, влага..)
– произведена во Германија
– европски стандард EN 14468-1
– табла со дебелина од 19мм
– профил рамка L-36
– безбедносен осигурач за спојување на двете половини
– четири двојни тркала со дијаметар 125мм, кои се маневрираат во сите насоки
– систем за заклучување
– посебен механизам за едноставно расклопување
– димензии: 274 x 152,5 x 76 см
– вклучена мрежа и упатство за монтажа
– боја на профилот на рамката: црна
– боја на подвозјето: сива
– боја на таблата: небесно сина
– тежина 71кг
– тежина бруто (спакувана) : 76,5 кг