Лампа за билјард маса “Evergreen”

9,300 ден

-Тежина: 5,5кг
-Месинг обоени држачи, зелени нијанси на крошните
-Внатрешна бела нијанса
-Оптимално осветлување
-Максимална моќност на осветлувањето: 60W
-Лампа со сијалици Е27
-Должина помеѓу држачите: 112цм
-Вкупна должина: 147цм
-Максимална должина на држачите(синџирите): 130цм
-Лесен за монтажа

Шифра: 1244

Category: