Лампа за билјард маса “Classic, green”

8,200 ден

-Тежина: 6 кг
-Златна боја на главниот носач, зелени нијанси на крошните
-Внатрешна бела нијанса
-Оптимално осветлување
-Максимална моќност на осветлувањето: 60W
-Лампа со сијалици Е27
-Должина помеѓу држачите: 112цм
-Вкупна должина: 157цм
-Максимална должина на држачите(синџирите): 130цм
-Лесен за монтажа

Шифра: 1202

Out of stock

Category: