Лампа за билјард маса со 4 крошни, црна

11,900 ден

– Тежина 7кг
– Метален држач во сребрена боја
– Боја на крошните: црна
– Бела рефлектирачка обвивка од внатрешната страна
– Оптимално осветлување на масата поради обликот на крошните
– Максимална моќност на осветлување: 60W
– Навој за сијлиците: E27
– Растојание помеѓу синџирите: 145см
– Вкупна должина: 180см
– Должина на синџирите: 130см
– Лесна за монтажа
– Препорачана за 9фт билјард маса

Шифра: 1407