Лампа за билјард маса со 3 крошни, црна

9,300 ден

– Тежина 5.5кг
– Метален држач во сребрена боја
– Боја на крошните: црна
– Бела рефлектирачка обвивка од внатрешната страна
– Оптимално осветлување на масата поради обликот на крошните
– Максимална моќност на осветлување: 60W
– Растојание помеѓу синџирите: 112см
– Вкупна должина: 150см
– Должина на синџирите: 130см
– Лесна за монтажа

Шифра: 1277