Билјард штека “Velocity Break Jump”

8,900 ден

Билјард штеката “Velocity Break Jump” е прифатлива опција за билјард играчи на секое ниво. Штеката визуелно импресионира со прекрасни елементи од дрво, кожна обвивка и стилско лого на Velocity. Обезбедува одлични карактеристики за играње преку кожената обвивка, капицата G10 и цврстата врска обезбедена од спојката со брзо ослободување.
– Вкупна должина: 148,5 см
– Должина на два дела: 118 см
– Тежина: 567гр – 595гр. (20 oz – 21 oz)
– Материјал: јавор дрво
– Должина на shaft: 74 см
– Капица: G10 од 13,5 mm (специјално дизајниранa)
– Должина на butt: 74,5 см
– Kожна обвивка
– Спојка со брзо ослободување
Шифра:1628