Билјард штека “Predator Sport 2 Amp NW, Uni-Loc”

59,000 ден

Искористете ја моќта на Predator Sport2. Штеката се одликува со тврда конструкција од јавор од четири дела за прецизен и моќен удар. Заедно со прилагодливиот “Uni-Loc® Weight Cartridge System”, секоја удар може да се прилагоди за да одговара на вашите перформанси.

“BUTT”
– 4-делна тврда конструкција од јавор
– Подлактица од црн јавор во мат финиш со логото Predator Sport2 во сина и сива боја
– Метална рачка од црн јавор со сјајна завршница за подобрен стисок
– “Rubber bumper” од не’рѓосувачки челик со врежано лого на Predator
– Uni-Loc® тежински надополнувачки систем
“SHAFT”
– Predator 314-3
– Најнова технологија на дрвени шафтови
– Трета генерација на светски познати “shaft”на Predator, со нова предна конструкција, посилни високотехнолошки материјали и уште подобри перформанси за менување на играта. Predator беше награден со патент за неговата иновативна конструкција на Vault Plate предниот дел: патент # US9814963B2.
– Капица: Predator Victory Medium
– Дијаметар на капица: 12,75 mm
– Должина на ферула: 12,8 mm
– Спојка: Uni-Loc
– Должина на “shaft”: 74cm (29″)
Шифра: 1594