Билјард штека “Fury Tempest 5, carbon”

19,800 ден

– Изработена со висока прецизност и врвен дизајн
– Најнова линија на Fury
– Беспрекорен спој на перформанси и елеганција
– Оптимална контрола и конзистентност на секој удар
– Заден дел (butt) изработен од високо квалитетни јаглеродни материјали
– Премачкан со црна заштитна глазура
– Навој: 3/8 x 10, радијал
– “Low Deflection” целосен карбон шафт
– Капица: “Tiger pro”, 12.5мм
– Заштитни гумици на навојот
– Тежина: 540 гр (19oz)

Шифра: 1647