Билјард штека “Fury Jump FJ-1”

5,200 ден

“Fury Jump FJ-1” е штека која нуди ефикасна контрола и сигурна прецизност.
Изработена од најквалитетно рачно изработено канадско јаворово дрво со специјално обложена обвивка во делот каде што се држи штеката, која дополнително спречува потење на раката односно пролизгување.
Премиум 14мм капица со црна лента која дава високо ефикасен пренос на силата.
Зглоб за брзо расклопување (true loc – технологија).
Должина 104см.

Шифра: 1410