Билјард штека “Cuetec Warrior, brown”

8,400 ден

– Изработена од квалитетно селектирано дрво од јавор
– Професионален “shaft” премачкан со лак од фиберглас кој ја зголемува издржливоста и отпорноста од гребење
– Класичен дизајн со ленен конец на задниот дел кој овозможува дополнителна стабилност при изведување на удар
– Поликарбонантна ферула
– 13мм “Delux” кожна капица
– Висок квалитет

Шифра: 1430