Билјард штека “Cuetec Opt-X”

28,500 ден

– Изработена од тврд јавор сушен во печка и вакум запечатен од класа А
– Комбинирана со оригинални дизајни
– Кожна Tiger капица 12,75мм
– Супер прав конус
– Ултра елегантни додатоци
– Беспрекорен дизајн
– Поникловани прстени
– Ласерски гравирани логоа на Cuetec и AVID за долниот дел на штеката
– Кожа-Tec обвивка
– “Ruber bumper” подготвен за паметна екстензија Duo
– Систем за прилагодување на Acueweight, генерација II
– Заштитници за зглобови со лого на КТ
Шифра: 1592