Билјард штека “Cuetec Cobra C-2, blue-green”

9,400 ден

– Изработена од дрво од јавор
– Поликарбонантна ферула
– Штраф од нерѓосувачки челик – 3/8×14
– Кожна капица “Ле Про”-13 мм;
– “Veltex” грип
– Посебна технологија против влага
– Боја: сина
– Должина:148 см,
– Тежина: 567 гр.

Шифра: 1478